LÕPUMÜÜK - Koodiga PRODIGY25 kõik Prodigy tooted -25%

Kõik olemasolevad Prodigy tooted leiad SIIT ->

KÕIKIDELE TELLIMUSTELE TASUTA TRANSPORT! 50 000+ TOODET LAOS

Menu

« »
Cart

UUED tooted

Kettadisain

DiscSport.ee pakub siiani ainulaadset teenust Eestis, mis kujutab endast võimalust lasta kujundada discgolfi kettale just endale meelepärane kujutis, kiri, sümbol vms. Soovitud kujutis värvitakse kettale spetsiaalse värviga, mis haakub plastikuga ning ei jäta endast reljeefset äärt plastiku ja värvi ristumiskohal. Seega on uue disainiga ketas täielikult vastav PDGA (Professional Disc Golf Association) nõuetele ning kasutatav kõikidel võistlusel.

Ketaste disainimisel ning hinnapäringu tegemisel pidage silmas järgnevaid asjaolusid:

Soovid endale ainulaadset kujutist kettale või soovid sõbrale kinkida tema nime kandva discgolfi ketta? Vali soovitud ketas SIIT ja saada meile oma disain aadressile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

Hulgitellimuste puhul küsi eraldi hinnapakkumist aadressilt See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Jälgi meid

Tasuta transport


Abiks tellimisel

 

Millise tootja kettaid kasutad kõige enam?

DiscSport

 

KLIENDITUGI

  • Tel. +372 553 8065
  • See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
  • Klienditugi E-R 09-17

 

LIITU MEIE UUDISKIRJAGA

Soovid saada meie uudiseid? Täida väljad ja liitu!

Sisene või Liitu